XXVI TROBADA DE LES ESCOLES EN VALENCIÀ

                        XXVI TROBADA DE LES ESCOLES EN VALENCIÀ

                                   SamarretesDavant_2013

Post_2013

 Com cada any, hi ha la possibilitat d’adquirir les samarretes per a la XXVI Trobada d’Escoles en valencià (a celebrar a Alboraia el 21/04/2013), porten un dibuix davant i  darrere exclusiu disseny del Mariscal, en blanc i lletres de color, que podeu veure en Direcció.

Les famílies que en vulguen han de fer la comanda i entregar-la al tutor/tutora fins el dia 15 de març. El preu de cada samarreta és de 8 Euros (totes de mànega curta). Cal fer el pagament en el moment de  l’encàrrec. A la Direcció del Centre hi ha una mostra de cada talla per poder comprovar-ho.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari