XXVIII TROBADA DE LES ESCOLES EN VALENCIÀ

Samarretes

Com cada any, hi ha la possibilitat d’adquirir les samarretes per a la XXVIII Trobada d’Escoles en valencià (a celebrar a Godella el 26/04/2015. Són blau marí i lletres de color groc i gris. Les podeu veure en Direcció.

Les famílies que en vulguen han de fer la comanda i entregar-la al tutor/tutora fins el dia 26 de març. El preu de cada samarreta és de 8 Euros (totes de mànega curta). Cal fer el pagament en el moment de l’encàrrec. A la Direcció del Centre hi ha una mostra de cada talla per poder provar-se-la.

12

 

 

 

 

 

part davantera                                                                     part posterior

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari